FC Maribor -> NK Maribor
2 posters
Stran 1 od 1
FC Maribor -> NK Maribor
Prva sezona v 1. Ligi telekom z NK Maribor
Obljube, ki sem jih dal igralcem pred sezono. Vse sem tudi izpolnil
Lestvica po 23 krogih prevenstva oz. v zacetku spomladanskega dela
In se lestvica ob koncu sezone, z izkopickom tock sem zelo zadovoljen
To postava s katero sem igral skozi celotno sezono, imel sem nekaj tujih kvalitetnih igralcev na posojo, uveljavil pa sem tudi nekaj mladincev
Marko Popovic nepogresljiv igralec skozi celotno sezono, prejel pa je tudi eno izmed nagrad
In pa se utrinek iz FINALA pokala Slovenije kjer je prvi zadetek z glavo zabil Marcos Tavares, kasneje sem to tekmo dobil z 3:1 proti Gorici
Z sezono sem bil zelo zadovoljen, za naslednjo sezono pa nacrtujem se vec mladinskih igralcev ( pripeljal sem tudi Madagaskarskiga mladinca Sidbea ki je pri zalo rosnih letih eden bolsih igralcev je zelo talentiran)
Upam pa tudi na uvrstitev v Uefa pokal.
Obljube, ki sem jih dal igralcem pred sezono. Vse sem tudi izpolnil
Lestvica po 23 krogih prevenstva oz. v zacetku spomladanskega dela
In se lestvica ob koncu sezone, z izkopickom tock sem zelo zadovoljen
To postava s katero sem igral skozi celotno sezono, imel sem nekaj tujih kvalitetnih igralcev na posojo, uveljavil pa sem tudi nekaj mladincev
Marko Popovic nepogresljiv igralec skozi celotno sezono, prejel pa je tudi eno izmed nagrad
In pa se utrinek iz FINALA pokala Slovenije kjer je prvi zadetek z glavo zabil Marcos Tavares, kasneje sem to tekmo dobil z 3:1 proti Gorici
Z sezono sem bil zelo zadovoljen, za naslednjo sezono pa nacrtujem se vec mladinskih igralcev ( pripeljal sem tudi Madagaskarskiga mladinca Sidbea ki je pri zalo rosnih letih eden bolsih igralcev je zelo talentiran)
Upam pa tudi na uvrstitev v Uefa pokal.
fc Maribor- Novorojenc
- Število prispevkov : 11
Registration date : 02/11/2008
SLO Liga
Mene pa sam zanima kje si dobu ta popravk za slo ligo
mihag95- Novorojenc
- Število prispevkov : 2
Registration date : 24/10/2008
Stran 1 od 1