Četrtfinale
+7
sassh31
Agbonlahor
Ronnie7
cvet0
Rokoko
luzeer
Gexista
11 posters
Stran 1 od 1
Četrtfinale
Saint ettiene 1:3 Sevilla
Juventus 3:1 Aston Villa
Valencia 3:0 AC Milan
Atletico Madrid 0:3 Chelsea
sassh31 - nogometas31@hotmail.com - Valencia
DonLuka - magazin@fifa-cup.eu - Chelsea
Ronnie7 - rok-zorko@hotmail.com - Aston Villa
Rokoko - rok.gregorcic@hotmail.com - Saint ettiene
Agbonlahor - agbonlahor_astonvilla@hotmail.com - AC Milan
Mamut`Anderson#8 - Matix7777@hotmail.com - Atletico Madrid
Cvet0 - cvetko99@hotmail.com - Juventus
luzeer - hleby_100@hotmail.com - Sevilla
Juventus 3:1 Aston Villa
Valencia 3:0 AC Milan
sassh31 - nogometas31@hotmail.com - Valencia
DonLuka - magazin@fifa-cup.eu - Chelsea
Ronnie7 - rok-zorko@hotmail.com - Aston Villa
Rokoko - rok.gregorcic@hotmail.com - Saint ettiene
Agbonlahor - agbonlahor_astonvilla@hotmail.com - AC Milan
Mamut`Anderson#8 - Matix7777@hotmail.com - Atletico Madrid
Cvet0 - cvetko99@hotmail.com - Juventus
luzeer - hleby_100@hotmail.com - Sevilla
Nazadnje urejal/a Gexista Pet Okt 10, 2008 11:55 pm; skupaj popravljeno 4 krat
Re: Četrtfinale
Saint Ettiene 1 :3 Sevilla
luzeer- Novorojenc
- Število prispevkov : 4
Registration date : 10/10/2008
Rokoko- Novorojenc
- Število prispevkov : 13
Registration date : 05/10/2008
juventus 3:1 aston villa
cvet0- Spoznava okolje
- Število prispevkov : 33
Registration date : 29/12/2007
AC Milan 0:3 Valencia
Predam tekmo ker imam preslab računalnik in ko se igra začne ven vrže.
Predam tekmo ker imam preslab računalnik in ko se igra začne ven vrže.
Agbonlahor- Novorojenc
- Število prispevkov : 15
valencia-milan
do 65. min sm vodil 2-0 , potem pa je tekmo prekinilo...nasprotnik je potem tekmo predal z 3-0
do 65. min sm vodil 2-0 , potem pa je tekmo prekinilo...nasprotnik je potem tekmo predal z 3-0
sassh31- Novorojenc
- Število prispevkov : 5
Verjamem da se vam zdi to presenečenje tudi za mene je ko se jebem spredaj, človek v orandžni opremi pa ga rešuje... Potem pa se nigger spusti naprej(Drogba) in da gola iz kotov 360C. V glavnem žal da nisem prišel naprej ker sem si to zaslužil vendar pa to je FIFA.
Verjamem da se vam zdi to presenečenje tudi za mene je ko se jebem spredaj, človek v orandžni opremi pa ga rešuje... Potem pa se nigger spusti naprej(Drogba) in da gola iz kotov 360C. V glavnem žal da nisem prišel naprej ker sem si to zaslužil vendar pa to je FIFA.
Anderson#8- Dober Prijatelj
- Število prispevkov : 64
Registration date : 04/01/2008
Chelsea 3:0 atletico Madrid
DonLuka- Moderator
- Število prispevkov : 12
Registration date : 05/10/2008
Jaz niti nisem rpesenečen.. nevem zakaj bi bil!
cvet0- Spoznava okolje
Jst sploh nism presenečen, ker je nasprotnik verjetno veliko bolse igral da te je nabil 3:0...
misko_9- Novorojenc
- Število prispevkov : 16
misko_9 je napisal/a:Jst sploh nism presenečen, ker je nasprotnik verjetno veliko bolse igral da te je nabil 3:0...
pošteno!
pa kok se loh to zgodi najbolšemu playeru u slo omg ane, ANderson a si imeu tipke zamrznjene omg res. Haha da nebo kdo resno mislo, de skuliri se sj nisi bog jebote če te je 3:0 rukno je že mogo met vsaj 3 šanse na tej tekmi torej ni biu zegn sry tko pač je.
dudley- Fifa Master
- Število prispevkov : 106
Registration date : 27/10/2007
S tem screenom si sam sebi slabo naredo, človk te je ziher nadigru ni mogu kr 57% met žoge zato si ti najbrž nabiju kontre pa btw kolkr vidm ga ni reševau mož u oranžnem če si pa samo 4 strele u okvir meu, mislim lol dej no. To je nova fifa tle smo usi na istem tud mi2 s cvetom sma bla pr 08 dobra zdej smo pa usi na istem kokrat sm te pol 5,6:0 pojedo pa zato še nism biu najbolši.
dudley- Fifa Master
jah anderson ti se meni smiliš, ker misliš da si najjači v tej fifi si pa en papak... pol pa še greš prilimat screen kjer je dokazano da nisi bil bolši nasprotnik in si nisi zaslužo zmage.. Anderson sej bo..
cvet0- Spoznava okolje
dudley je napisal/a:S tem screenom si sam sebi slabo naredo, človk te je ziher nadigru ni mogu kr 57% met žoge zato si ti najbrž nabiju kontre pa btw kolkr vidm ga ni reševau mož u oranžnem če si pa samo 4 strele u okvir meu, mislim lol dej no. To je nova fifa tle smo usi na istem tud mi2 s cvetom sma bla pr 08 dobra zdej smo pa usi na istem kokrat sm te pol 5,6:0 pojedo pa zato še nism biu najbolši.
Jaz lahko mam 80% žoge v posesti če si zadaj podajam... Mislim z kako bedno. Itak ni važno pač žal mi je samo da me premaga taki ki ima srečo in ne znanje. Razlika je tisto če si dober pa da nimaš sreče, ali pa da si slab pa prideš parkrat preko sredine in se ti vserje gol. Dudley ti si dober, vendar za Cvet0 pa ne govorit da je dober. Odbojko zna vsak igrat
Itak pa se na koncu vidi kdo je dober in kdo slab...
Anderson#8- Dober Prijatelj
- Število prispevkov : 64
Registration date : 04/01/2008
Lej sj nimam nič proti tebi sam mal me moti ne da si malo prepotentn jebiga pač te je zmago ane ne morš pa napisat da je presenečenje, ker to je nova fifa tko da jas sploh ne gledam na imena več samo da se igra se bo že sčasoma pokazalo kdo je dober tle.
dudley- Fifa Master
Odbojko. model sam tolk jaz nikol nisem nabijal q+w .. jaz sem mel samo centre pa q+a prek.. tebe pa sem tut ibrno ko sem mel 5minut cajta.. nikol nisem mel nič proti andersonu samo zadne cajte pa je postal taki gnoj da bzv.. nadut u 3pm.. spusti se na realna tla človek!
cvet0- Spoznava okolje
anderson zgleda ti je obramba mal zamrznla, ker kokr vids sta ble 2 asistence za gol...kar pomen da če je meu z 1 golom srečo to nepomeni da sta bla tud druga 2 zegn...pa glede na statistiko si dokazal da bos moral se veliko trenirati na strelih
misko_9- Novorojenc
- Število prispevkov : 16
Stran 1 od 1